×
×

Leerroutes

Sebastian Muziekonderricht biedt drie leerroutes, ingericht op basis van de wens van de leerling. Wij adviseren u graag bij een passende route voor u of uw kind. Belt u gerust of maak een afspraak en kom bij ons langs!

De rode route  
De rode route is voor iedereen die wel muziek wilt leren maken op een instrument, maar te weinig tijd heeft om thuis te oefenen. Een keer in de week gezellig met elkaar in de les een paar nummers instuderen, dat lijkt u wél wat. Dan is de rode route iets voor u! Met drie medeleerlingen krijg u 30 minuten les.

De gele route
De gele route is voor iedereen die graag muziek wilt leren maken, wilt oefenen en zich verdiepen in het leren bespelen van een instrument. In een duo les van 30 minuten (een les met twee personen) of in individuele lessen van 20 of 30 minuten krijgt de leerling de mogelijkheid om muzikaal te groeien.

De blauwe route
De blauwe route is voor iedereen die een basis heeft gelegd in het bespelen van een instrument en wilt doorgroeien naar vakmanschap. Bij deze route is de lesmethodiek gericht op het behalen van landelijk erkende diploma’s en er wordt dieper op de materie ingegaan. Ook algemene muziekleer en solfège vormen een onderdeel van de lessen. Er zijn vier niveaus te halen. Na ongeveer 3 jaar (afhankelijk van je vorderingen) wordt er een niveau afgesloten met een examen. Met de blauwe route wordt er 30 minuten individueel les gegeven.