×
×

Drums

Als je ergens veel energie en gevoel in kwijt kan dan is het wel op de drums. Net als de basgitaar kan die in een ritmesectie gewoonweg niet ontbreken. Als drummer ben je van onmisbare toegevoegde waarde voor de hele band. Wanneer je de techniek onder de knie hebt kun je lekker grooven met andere muzikanten en je heerlijk uitleven!

Je krijgt les in de stijl die jou het meeste aanspreekt. Er worden daarbij twee methodes gebruikt: de auditieve methode, dat wil zeggen het beluisteren en naspelen van muziek en het meespelen met cd's. De andere methode is die van het noten leren lezen en spelen. Dat klinkt lastig maar valt in de praktijk erg mee omdat het notenbeeld voor drums eenvoudiger leest dan voor een melodie-instrument.

In de lessen is er ook altijd ruimte voor inbreng van jezelf want als leerlingen graag iets specifieks willen leren spelen wordt daar zoveel mogelijk gehoor aan gegeven. Plezier staat immers voorop in de lessen. Zonder plezier kun je namelijk nooit een passie voor het instrument ontwikkelen.

Bij het einde van de les wordt altijd huiswerk meegegeven om thuis te oefenen. Dit is uiteraard afgestemd op het vermogen van de leerling.

Kortom: drumles is gewoon hartstikke leuk!

[video:https://youtu.be/XWQHI9sNtfE#mce_temp_url#

Wil je deze lessen volgen? Schrijf je dan hier in.