×
×

Sebastian's blog

Muzikale momentjes op het Kinderdagverblijf

Jong geleerd is oud gedaan luidt het spreekwoord. Wat is het leuk om met de allerkleintjes op het kinderdagverblijf muziek te maken!! De kindjes genieten zichtbaar van alle verschillende instrumenten en inmiddels zijn ze over hun schuchterheid heen en doen ze volop mee. Over vijf of zeven jaar zullen ze bij Sebastian Muziekonderricht  aankloppen omdat ze er aan toe zijn om een insturment te leren bespelen. Ze hebben immers vanaf heel jong geleerd hoe leuk dat is! Super!


Dag Naomi

Gisteren heeft Naomi haar laatste zangles gegeven bij Sebastian Muziekonderricht. Na ruim negen jaar heeft zij besloten om haar pad verder te volgen in haar muziekcarrière. Wat zullen we haar missen! Ze heeft in de afgelopen jaren een leuke stabiele lespraktijk opgebouwd en gelukkig hebben we een hele goede, leuke docente kunnen vinden die in de lijn van Naomi deze leerlingen verder kan laten groeien in techniek en muzikaliteit en in het plezier van zingen. Na de voorjaarsvakantie start zij met de lessen In een volgend blog zal ik haar aan jullie voorstellen.


Feestdagen zijn weer in aantocht!!

Het Sinterklaas feest hebben we weer achter de rug! De laatste pepernoten worden opgesmikkeld en de sinterklaasliedjes noten maken nu plaats voor de kerstliedjes noten. Ook staat er weer een kerstuitvoering op de agenda. Deze is op vrijdagavond 16 december en begint om 19:00. Deze voorstelling, geheel en al verzorgd door onze talentvolle leerlingen, wordt natuurlijk gehouden in ons sfeervolle Iktheater. Iedereen wordt hierbij van harte uitgenodigd.


Pagina's